Mur og flis

Meik tar for seg det meste innen innvendig og utvendig flislegging og murerarbeid: gulv, vegger, terrasse, garasje, trappeoppgang, kjøkkenbenk, entré og bad for å nevne noe. Vi kommer gjerne på befaring for å se på muligheter og løsninger. Meik gjennomfører oppdrag både for privatkunder, næringskunder, og offentlige anbud og anskaffelser

Fliser består typisk av brent leire, stein, glass eller komposittmaterialer. Et stort utvalg gir mange muligheter. Du kan skape spennende effekter ved å kombinere forskjellige flisestørrelser og mønster på både vegger og gulv, utvendig som innvendig.

 

Å velge proffe fagfolk skal lønne seg

Selve flisleggingen kan være en utfordring og det er mye å tenke på. Man må ta høyde for eventuelle skjevheter, for eksempel høyder og diagonaler i rommet, vinduer, dører og hjørner. Er det et spesielt mønster man skal legge med flisene er det enda vanskeligere å få et godt resultat. Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor kan det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben.

Vår arbeid er signatur for vår neste kunde

Meik tar ingen snarveier, er engasjerte, og tar alle våre kunder på alvor, store som små. Vi bygger vårt omdømme ved å levere god kvalitet og service. Du slipper å forholde deg til mange firma. Husk også at spesielt i våtrom bør du alltid bruke autorisert fagmann til arbeidet. Flere forsikringsselskap har krav til bruk av autorisert fagmann med tanke på membran og forsvarlig legging av våtromsgulv.

Meik tar oppdrag innen mur og flis i Stavanger og Sandnes regionen, samt i hele Ryfylke.

Vi hjelper deg med hele mur eller flis-prosessen

Hos Meik kan du føle deg trygg på at du bli ivaretatt gjennom hele prosessen du skal gjennom. Vi tar for oss alle typer oppdrag innen mur og flis, og bistår da spesielt ved følgende områder:

  • Innvending flislegging
  • Utvending flislegging
  • Murarbeid
  • Legging av våtromsgulv
  • Gulvbelegg
  • Oppussing av bad og våtrom

Kontakt oss for et kjapt pristilbud

Endelig slutt på knirking

Meik var hjemme hos oss og ordnet nytt gulv og vi ble kvitt all knirking. Stuen har blitt et bedre sted. Takk for veldig god hjelp

 

Sofie Ødegård
Tau

Enkel å komme i kontakt med

Camilla Knutzen
Stavanger

Gulv på vårt bad

Kenneth Løvik
Sandnes

Autoriserte fagmenn

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 2000 fornøyde kunder

Meik tar for seg det meste innen innvendig og utvendig flislegging og murerarbeid. Vi kommer gjerne på befaring for å se på muligheter og løsninger.

Få et pristilbud

Har du fått med deg våre andre tjenester?

Gulvlegging

Gulvleggerne legger gulv som Våtromsbelegg, Vinyl, Linoleum og Tepper.

Les mer >>

Malertjenester

Vi tilbyr alt av tjenester innen malerfaget til private og næringskunder.

Les mer >>

Interiørkonsulent

Farge- og Interiørkonsulentene hjelper deg i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk.

Les mer >>