Fag- og interiørkonsulent

Usikker på hva du skal velge og hvilke løsninger som finnes? Meik har egne farge- og Interiørkonsulenter. Disse hjelper deg både i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk. Vi hjelper deg til å se løsninger som du kanskje ikke umiddelbart ser selv. Du vil få veiledning i hvordan du kan gjøre jobben selv fra A til Å, eller hjelp til selve utførelsen.

Det er mange muligheter når du skal pusse opp i hjemmet ditt. Det finnes et hav av lure løsninger og inspirasjon både i interiørmagasiner og på nettet. All informasjonen man finner og de utrolige flotte bildene man ser på Instagram kan fort bli overveldende. Hvor og hvordan skal man begynne? Hva bør man gjøre? Og hvordan passer alt sammen?

Å velge proffe fagfolk skal lønne seg

Meik har egne farge- og interiørkonsulenter fra rogaland som hjelper deg både i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk. Disse hjelper deg både i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk. Vi hjelper deg til å se løsninger som du kanskje ikke umiddelbart ser selv, og kan bistå med alt fra en enkel romplan til farge-, mailings- og materialvalg. Du vil få veiledning i hvordan du kan gjøre jobben selv fra A til Å, eller hjelp til selve utførelsen.

Som ved alle våre tjenester skal det lønne seg og velge fagfolk. Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor skal det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben.

Interiørkonsulent på hjemmebesøk

På hjemmebefaring kartlegger interiørkonsulenten dine ønsker og behov med gode verktøy slik at du kan fortelle hva du liker, og det blir tatt nødvendige mål. Du avtaler selv ditt behov og hvor lang tid du ønsker å ha hjemmebefaring i din lokale butikk.

  • Finne din stil
  • Bygge fargepalett
  • Sette sammen farger, gulv, tekstiler, tapet og interiør
  • Sammendrag og ferdig forslag til ditt hjem

Vårt arbeid er signatur for vår neste kunde

Meik tar ingen snarveier, er engasjerte, og tar alle våre kunder på alvor, store som små. Vi bygger vårt omdømme ved å levere god kvalitet og service. Hos oss får du hjelp fra Interiørkonsulent, Maler, Gulvlegger og Flislegger. Vi er stolte av det vi leverer! Styr utenom fallgruvene, og spar tid og frustrasjon med og la oss gjøre jobben for deg. Meik tar oppdrag innen maling Stavanger og Sandnes regionen samt i hele Ryfylke.

Kontakt oss for et kjapt pristilbud

Vi er kjempe fornøyde

Interiørkonsulent stavanger. Meik har gitt nytt liv til alle våre soverom og stue med sparkel og maling. Vi fikk god veiledning av fagfolk til å velge tidsriktig farge. Vi er kjempe fornøyde med resultatet!

Mona
Randaberg

Bra håndtverk

Vi måtte male og sparkle flere rom etter tidligere leietagere. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og vi bruker dere gjerne igjen. Tusen takk

Håkon
Stavanger

Finn din stil

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 1000 fornøyde kunder

Nysjerrig på hvilke farger du skal bruke? Se også informasjon om vår butikk. Eller finn inspirasjon hos Fargerike.

Få et pristilbud

Har du fått med deg våre andre tjenester?

male-worker-puts-laminate-flooring-floor

Gulvlegging

Gulvleggerne legger gulv som Våtromsbelegg, Vinyl, Linoleum og Tepper.

Les mer >>

man-cutting-ceramic-tile-with-tile-cutter

Mur og flis

Murerne Flislegger, Murer, Støyper og avretter gulv, legger Skifer, Belegningsstein og Pusser fasader.

Les mer >>

Malertjenester

Vi tilbyr alt av tjenester innen malerfaget til private og næringskunder.

Les mer >>