Ildstedsmontering

For at peisen skal bli mest mulig kos, hygge og varme, og minst mulig stress og bekymringer er det alltid en fordel å benytte seg av erfarne fagfolk som kan ildstedsmontering. Meik monterer både stålpiper og ovner, bygger peiser og lecapiper, og rehabiliterer eldre piper.

Hva er vel bedre enn å sette seg foran vedovnen en kald vinterdag med en god bok? Peis gir en fantastisk atmosfære for ro i sjela, enten det er sammen med kjæresten eller familien. Et ildsted kan gi deg mange gode minner og opplevelser. Vi i Meik har våre egne ildstedseksperter som monterer over og peisinnsatser som sørger for denne atmostfæren.

Din montør i Stavanger/Sandnes området - Vi bygger og monterer din nye peis

Før du kan ta i bruk det nye ildstedet må monteringen kontrolleres og godkjennes. Om du bruker en sertifisert fagmann til å montere peis, kan montøren utføre kontrollen. Det innebærer at du kan ta i bruk det nye ildstedet samme dag som monteringen er gjennomført. Vi gjennomfører i all hovedsak monteringer i Stavanger, Sandnes og Ryfylke området.

Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor skal det lønne seg å bruke profesjonelle. Vi har en fått etablert en meget solid pipe og ildstedsavdeling, og med erfarne folk både på kontor og ute som montører utfører vi alt innen nybygg og rehabilitering.

Vi hjelper deg med hele prosessen

Hos Meik kan du føle deg trygg på at du bli ivaretatt gjennom hele prosessen du skal gjennom. Vi tar for oss alle typer oppdrag innen peis og ildstedsmontering, og bistår da spesielt ved følgende områder:

  • Montering av piper og ovner
  • Rehabilitering av piper
  • Bygging av peis
  • Sparkling og maling av peis
  • Peisinnsats
  • Stålpiper

 

Lang erfaring med peis og ildstedsmontering

Meik har ildstedsmontører med lang erfaring innen montering og rehabilitering av piper, ildsted og peis,  og sørger for at alt er i henhold til dagens krav og standarder. Vi har etablert en meget solid pipe & ildstedsavdeling, og kommer gjerne på befaring for å se på muligheter og løsninger. Meik AS gjennomfører oppdrag både for privatkunder, næringskunder, og offentlige anbud og anskaffelser.

Kontakt oss for et kjapt pristilbud

Fantastisk service og tilbud!

Henriette Ingstad
Stavanger

Tusen takk for hjelpen

Morten Bru
Sandnes

Over 600 Ildstedsmonteringer utført

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 2000 fornøyde kunder

Vi i Meik har våre egne sertifiserte ildstedseksperter som monterer og installerer peisinnsatser som sørger for du kan ta i bruk det nye peisovnen samme dag.

Få et pristilbud

Har du fått med deg våre andre tjenester?

Gulvlegging

Gulvleggerne legger gulv som Våtromsbelegg, Vinyl, Linoleum og Tepper.

Les mer >>

Mur og flis

Murerne Flislegger, Murer, Støyper og avretter gulv, legger Skifer, Belegningsstein og Pusser fasader.

Les mer >>

Interiørkonsulent

Farge- og Interiørkonsulentene hjelper deg i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk.

Les mer >>