Over 600 malerjobber utført

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 1000 fornøyde kunder

Tapetsering

Tapetsering gir uendelige muligheter til å gi veggen både struktur, farge og nytt liv. Tapet kan skape mange spennende uttrykk i et rom og det finnes mange mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten.

 

 

Selve tapetseringen kan være en utfordring og det er mye å tenke på. Det er viktig forstå hvordan tapeten best gjør seg fin på veggen. Du må selvsagt sparkle og slette veggene før du begynner å tapetsere, slik at de er glatte og fine. Du må også huske å grunne veggen i tapetens farge. Tapeten må tilpasses rundt vinduer, dører og i hjørner, og er tapeten mønstret er det enda vanskeligere å få et godt resultat. Å unngå bobler og spriker i tapeten er også en problemstilling kjent for de fleste. Derfor kan det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben.

Vi hjelper deg med hele prosessen

  • Innvending maling
  • Utvending maling
  • Sparkling
  • Tapetsering
  • Gulvbelegg
  • Oppussing av bad og våtrom

Forandre rommets karakter

Med tapet kan du på noen få timer forandre et roms karakter. En moderne tapet, der riktige detaljer også er brukt ellers i rommet, vil kunne løfte hele inntrykket i et rom og i en bolig. Meik har egne farge- og Interiørkonsulenter. Disse hjelper deg både i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk. Vi hjelper deg til å se løsninger som du kanskje ikke umiddelbart ser selv og som skaper økt hygge i ditt hjem.

Gratis pristilbud

Meik kan utføre alt av tjenester til produktene de selger. Vi har både malere, gulvleggere, murere og flisleggere i staben. I tillegg utfører vi tapetsering, og montering av ildsteder, både stålpiper og Leca-piper. Vi kan også hjelpe med spesialprodukter som epoxy og mikrosement.

Vi er kjempe fornøyde

Meik har gitt nytt liv til alle våre soverom og stue med sparkel og maling. Vi fikk god veiledning av fagfolk til å velge tidsriktig farge. Vi er kjempe fornøyde med resultatet!

Mona
Randaberg

Bra håndtverk

Vi måtte male og sparkle flere rom etter tidligere leietagere. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og vi bruker dere gjerne igjen. Tusen takk

Håkon
Stavanger