Tapetsering

En moderne tapet, der riktige detaljer også er brukt ellers i rommet, vil kunne løfte hele inntrykket i et rom og i en bolig. Meik tilbyr tilpasset tapetsering fra høy kvalitetsprodukter fra jotun, flugger og mal proff.

Tapetsering gir uendelige muligheter til å gi veggen både struktur, farge og nytt liv. Tapet kan skape mange spennende uttrykk i et rom og det finnes mange mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten.

Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben

Selve tapetseringen kan være en utfordring og det er mye å tenke på. Det er viktig forstå hvordan tapeten best gjør seg fin på veggen. Du må selvsagt sparkle og slette veggene før du begynner å tapetsere, slik at de er glatte og fine. Du må også huske å grunne veggen i tapetens farge. Tapeten må tilpasses rundt vinduer, dører og i hjørner, og er tapeten mønstret er det enda vanskeligere å få et godt resultat. Å unngå bobler og spriker i tapeten er også en problemstilling kjent for de fleste. Derfor kan det lønne seg å bruke profesjonelle.

Meik kan utføre alt av tjenester til produktene de selger. Vi har både malere, gulvleggere, murere og flisleggere i staben. I tillegg utfører vi tapetsering, og montering av ildsteder, både stålpiper og Leca-piper. Vi kan også hjelpe med spesialprodukter som epoxy.

Vi hjelper deg med hele prosessen

Hos Meik kan du føle deg trygg på at du bli ivaretatt gjennom hele prosessen du skal gjennom. Vi tar for oss alle typer oppdrag innen maling, og bistår da spesielt ved følgende områder:

  • Innvending maling
  • Utvending maling
  • Sparkling
  • Tapetsering
  • Gulvbelegg
  • Oppussing av bad og våtrom

Få hjelp av våre farge- og interiørkonsulenter

Med tapet kan du på noen få timer forandre et roms karakter. En moderne tapet, der riktige detaljer også er brukt ellers i rommet, vil kunne løfte hele inntrykket i et rom og i en bolig. Meik har egne farge- og Interiørkonsulenter. Disse hjelper deg både i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk. Vi hjelper deg til å se løsninger som du kanskje ikke umiddelbart ser selv og som skaper økt hygge i ditt hjem.

Kontakt oss for et kjapt pristilbud

Vi er kjempe fornøyde

Meik har gitt nytt liv til alle våre soverom og stue med sparkel og maling. Vi fikk god veiledning av fagfolk til å velge tidsriktig farge. Vi er kjempe fornøyde med resultatet!

Mona
Randaberg

Enkel å komme i kontakt med

Camilla Knutzen

Bra håndtverk

Vi måtte male og sparkle flere rom etter tidligere leietagere. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og vi bruker dere gjerne igjen. Tusen takk

Håkon
Stavanger

Vi er eksperter på maling!

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 1000 fornøyde kunder

Nysjerrig på hvilke farger du skal bruke? Se også informasjon om vår butikk. Eller finn inspirasjon hos Fargerike.

Få et pristilbud

Har du fått med deg våre andre tjenester?

Gulvlegging

Gulvleggerne legger gulv som Våtromsbelegg, Vinyl, Linoleum og Tepper.

Les mer >>

Mur og flis

Murerne Flislegger, Murer, Støyper og avretter gulv, legger Skifer, Belegningsstein og Pusser fasader.

Les mer >>

Interiørkonsulent

Farge- og Interiørkonsulentene hjelper deg i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk.

Les mer >>