Montering av vedovn

For at peisen skal bli mest mulig kos, hygge og varme, og minst mulig stress og bekymringer er det alltid en fordel å benytte seg av erfarne fagfolk som kan ildstedsmontering. Meik monterer både stålpiper og ovner, bygger peiser og lecapiper og rehabiliterer eldre piper.

Hva er vel bedre enn å sette seg foran vedovnen en kald vinterdag men en god bok, En fantastisk atmosfære for ro i sjela. Dette er følelsen et flott ildsted kan gi deg. Vi i Meik har våre egne idlstedseksperter som monterer over og peisinnsatser som sørger for denne atmostfæren.

Vi bygger og monterer din nye peis

Før du kan ta i bruk det nye ildstedet må monteringen kontrolleres og godkjennes. Om du bruker en sertifisert fagmann til å montere peis, kan montøren utføre kontrollen. Det innebærer at du kan ta i bruk det nye ildstedet samme dag som monteringen er gjennomført.

Kontakt oss for et kjapt pristilbud

Fantastisk service og tilbud!

Fantastisk service og tilbud! Meik monterte ny peis i huset vårt, og vi den gode og varme opplevelsen tilbake i veggene. Tusen takk for arbeidet som ble gjort, til avtalt tid og pris.

Henriette Ingstad
Stavanger

Montere vedovn

Ovnsmontør kom på avtalt tid, superdyktig, profesjonelt og meget godt utført arbeid. God kommunikasjon og hurtighet på utførelse. Anbefaler sterk dette firmaet for slike jobber. Vel utført.

Jan
Randaberg

Tusen takk for hjelpen

Vi fikk montert vår nye peis av Meik etter å ha kontaktet flere ulike leverandører. Vi er super fornøyde med resultatet, og vi slipper å tenke på sikkerheten til barna våre i stuen. Anbefales på det sterkeste

Morten Bru
Sandnes

Så enkelt er det

Bestem deg for hvilken vedovn du ønsker, hvor som helst

Kontakt oss og fortell hvilket du har valgt

Vi henter det i butikk, leverer og monterer det i ditt hjem 

Vi i Meik har våre egne sertifiserte ildstedseksperter som monterer og installerer peisinnsatser som sørger for du kan ta i bruk det nye peisovnen samme dag.

Få et pristilbud

Har du fått med deg våre andre tjenester?

Gulvlegging

Gulvleggerne legger gulv som Våtromsbelegg, Vinyl, Linoleum og Tepper.

Les mer >>

Mur og flis

Murerne Flislegger, Murer, Støyper og avretter gulv, legger Skifer, Belegningsstein og Pusser fasader.

Les mer >>

Interiørkonsulent

Farge- og Interiørkonsulentene hjelper deg i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk.

Les mer >>