Over 600 Ildstedsmonteringer utført

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 2000 fornøyde kunder

Montering av vedovn - Vi bygger og monterer

Hva er vel bedre enn å sette seg foran en vedovn en kald vinterdag men en god bok, En fantastisk atmosfære for ro i sjela. Dette er følelsen bare en god vedovn kan gi deg. Vi i Meik har våre egne idlstedseksperter som monterer vedovner over og peisinnsatser som sørger for denne atmostfæren

Før du kan ta i bruk det nye ildstedet må monteringen kontrolleres og godkjennes. Om du bruker en sertifisert fagmann til å montere peis, kan montøren utføre kontrollen. Det innebærer at du kan ta i bruk det nye ildstedet samme dag som montering av vedovn er gjennomført.

For at peisen skal bli mest mulig kos, hygge og varme, og minst mulig stress og bekymringer er det alltid en fordel å benytte seg av erfarne fagfolk som kan montering av vedovn. Meik monterer både stålpiper og ovner, bygger peiser og lecapiper og rehabiliterer eldre piper.

Gratis pristilbud på montering av vedovn

Så enkelt er det

Bestem deg for hvilken vedovn du ønsker, hvor som helst

Kontakt oss og fortell hvilket du har valgt

Vi henter det i butikk, leverer og monterer det i ditt hjem 

Fantastisk service og tilbud!

Fantastisk service og tilbud! Meik monterte ny peis i huset vårt, og vi den gode og varme opplevelsen tilbake i veggene. Tusen takk for arbeidet som ble gjort, til avtalt tid og pris.

Henriette Ingstad
Stavanger

Montering/bytte av feieluke i pipe

Jobben er uført effektivt og profesjonelt . kom på avtalt tid og veldig hyggelig og ryddige. Kan anbefales på det sterkeste.

Florence
Tananger

Montere vedovn

Ovnsmontør kom på avtalt tid, superdyktig,profesjonelog meget godt utført arbeid. God kommunikasjon og hurtighet på utførelse. Anbefaler sterk dette firmaet for slike jobber. Vel utført.

Tusen takk for hjelpen

Vi fikk montert vår nye peis av Meik etter å ha kontaktet flere ulike leverandører. Vi er super fornøyde med resultatet, og vi slipper å tenke på sikkerheten til barna våre i stuen. Anbefales på det sterkeste

Morten Bru
Sandnes

Montering av vedovn

God kommunikasjon, veldig flinke og hyggelige folk både på befaring og som utførte montering av vedovn. Kontaktperson Rune var enkel å komme i kontakt med hvis det var noen spørsmål. Jeg kan trygt anbefale og bruke Meik.

Camilla
Sandnes

Jan
Randaberg

Vårt arbeid er signatur for vår neste kunde

Meik tar ingen snarveier, er engasjerte, og tar alle våre kunder på alvor, store som små. Vi bygger vårt omdømme ved å levere god kvalitet og service.
Du slipper å forholde deg til mange firma. Hos oss får du hjelp fra Interiørkonsulent, Maler, Gulvlegger og Flislegger. Vi er stolte av det vi leverer! Meik er vårt nye navn, men Andersen & Harestad AS ble startet av Ernst Torolf Andersen og Kåre Harestad som har drevet malerfirma stavanger i over 40 år. Som ved alle våre tjenester skal det lønne seg og velge fagfolk. Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor skal det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben. Meik tar oppdrag innen maling Stavanger og Sandnes regionen samt i hele Ryfylke.