Vi er eksperter på maling 

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Mange fornøyde kunder

Maler Stavanger

Din maler stavanger - oppussing gjort enkelt.

Er du på jakt etter et dyktig og serviceinnstilt maler Stavanger? Vi tilbyr alt av tjenester innen malerfaget til private og næringskunder. Innvendig- og utvendige maleroppdrag, sparkling,  tapetsering, gulvbelegg, oppussing av bad og våtrom samt dekormaling er våre spisskompetanser.

Meik maler stavanger fornyer, forskjønner og bevarer. Det gir både rom og utvendig fasade nytt liv. Maling av rom og stue med den rette fargen, de rette kombinasjonene, mønstre og detaljer kan forandre ditt hjem til det du alltid har drømt om. Utvendig maling og beising av fasade er en naturlig og nødvendig del av boligens vedlikehold utseende, standard og vedlikehold.

 

Å velge proffe malere skal lønne seg

Å male er noe de fleste har et forhold til, men med så mangt annet kan det være en utfordring, særlig med tanke på sluttresultatet. Det er mye å tenke på og ta høyde for.

Før du skal male, må det vaskes rent for skitt, fett og støv som gjør underlaget ujevnt og hindrer malingen i å feste seg. Det gjelder både ute og inne. Har du små spikerhull, hakk og riper eller andre små eller store skader som skal rettes ut, må sparkel og sparkelverktøy stå på huskelista. Glatte og blanke overflater er det lurt å mattslipe først, og deretter gjerne grunne med en heftgrunn.

Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor skal det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben. Maling stavanger

Maler Stavanger

Vi hjelper deg med hele prosessen

  • Innvending maling
  • Utvending maling
  • Sparkling
  • Tapetsering
  • Gulvbelegg
  • Oppussing av bad og våtrom

Gratis pristilbud

Nysjerrig på hvilke farger du skal bruke? Se også informasjon om vår butikk. Eller finn inspirasjon hos Fargerike

Vi er kjempe fornøyde

Meik har gitt nytt liv til alle våre soverom og stue med sparkel og maling. Vi fikk god veiledning av fagfolk til å velge tidsriktig farge. Vi er kjempe fornøyde med resultatet!

Mona
Randaberg

Bra håndtverk

Vi måtte male og sparkle flere rom etter tidligere leietagere. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og vi bruker dere gjerne igjen. Tusen takk

Håkon
Stavanger

Helproffe folk

Lars Bekkevold

Enkel å komme i kontakt med

Camilla Knutzen

Vårt arbeid er signatur for vår neste kunde

Meik tar ingen snarveier, er engasjerte, og tar alle våre kunder på alvor, store som små. Vi bygger vårt omdømme ved å levere god kvalitet og service.
Du slipper å forholde deg til mange firma. Hos oss får du hjelp fra Interiørkonsulent, Maler, Gulvlegger og Flislegger. Vi er stolte av det vi leverer! Meik er vårt nye navn, men Andersen & Harestad AS ble startet av Ernst Torolf Andersen og Kåre Harestad som har drevet maler stavanger i over 40 år. Som ved alle våre tjenester skal det lønne seg og velge fagfolk. Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor skal det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben. Meik tar oppdrag innen maling Stavanger og Sandnes regionen samt i hele Ryfylke.