Vi legger ditt nye gulv

Gulvlegging i Stavanger er ikke noe du gjør ofte, men likevel er gulvet den delen av huset du benytter oftest og sliter mest på. Når du skal legge nytt gulv er det derfor viktig å treffe riktige valg, både i forhold til kvalitet, vedlikehold, utførelse og samspill med husets interiør, stil og dine behov.

Gulvlegging krever nøyaktighet for å unngå knirking når man går, og for at eventuelle mønster, kanter og vinkler blir rette og jevne. Det kan være en tidkrevende prosess hvis man skal gjøre alt riktig. Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Enten du ønsker hjelp privat eller til din bedrift har vi noen av regionens absolutt beste gulvleggere.

Gulvlegging Våtrom

Husk at spesielt i våtrom bør du alltid bruke autorisert fagmann til arbeidet. Bad og vaskerom skal ha godkjent sluk med klemring, og gulvet tilstrekkelig fall mot sluket. Flere forsikringsselskap har krav til bruk av autorisert fagmann med tanke på membran og forsvarlig legging av våtromsgulv.

Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor skal det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre gulvjobben.

Vi hjelper deg med hele gulvbelegg-prosessen

Hos Meik kan du føle deg trygg på at du bli ivaretatt gjennom hele prosessen du skal gjennom. Vi tar for oss alle typer oppdrag innen gulv og gulvbelegging, og bistår da spesielt ved følgende områder:

  • Gulvbelegg
  • Vegg-til-vegg-tepper
  • Teppefliser
  • Keramisk flis
  • Dansegulv
  • Sportsgulv
  • Treningsgulv

 

Lang erfaring med gulvlegging

Meik har gulvleggere med lang erfaring innen legging av våtromsbelegg, vinyl, linoleum og tepper, og sørger for at alt er i henhold til dagens krav og standarder. Spør oss også om epoxy! Vi kommer gjerne på befaring for å se på muligheter og løsninger. Meik AS gjennomfører oppdrag både for privatkunder, næringskunder, og offentlige anbud og anskaffelser.

Kontakt oss for et kjapt pristilbud

Vi kommer gjerne på befaring for å se på muligheter og løsninger.

Over 100 gulv lagt

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 2000 fornøyde kunder

Pristilbud på Gulvlegging?

Har du fått med deg våre andre tjenester?

Maletjenester

Vi tilbyr alt av tjenester innen malerfaget til private og næringskunder.

Les mer >>

Mur og flis

Murerne Flislegger, Murer, Støyper og avretter gulv, legger Skifer, Belegningsstein og Pusser fasader.

Les mer >>

Interiørkonsulent

Farge- og Interiørkonsulentene hjelper deg i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk.

Les mer >>